måndag 11 januari 2010

The ZOG Saga

Jag kom på en fantastisk romanidé idag. Tänk dig en kodknäckarkonspirationsthriller. Fast konspirationen den handlar om är den judiska old schoolkonspirationen. Du vet, den judiska världskommunismen i Moskva och den judiska världskapitalismen i New York besegrar arierna i WW2 och tar över världen. Vi lever nu i en värld där judar drar i trådarna enligt någon hemlig agenda. Och så upptäcker en snygg medelålders man med en snygg något yngre kvinna det där och börjar nysta i det. Och ZOG (den sionistiska ockupationsregeringen för er som aldrig är inne på Flashback) försöker tysta dem.

Det kan bli hur spännande som helst. Tänk typ att i bok två (för naturligtvis blir det en serie) så ska de verifiera Sion Vises Protokoll, i bok tre visar sig Förintelsen vara påhittad, i bok fyra... ja ni fattar.

Och med tanke på utvecklingen i världen så skulle det här kunna bli en stor succé. Så feel free, ta min idé. Tacka mig i förordet bara...

15 kommentarer:

  1. Helst ska den ju skrivas av Mohamed Omar, så det hela blir äkta. Han lär dock knappast tacka ett fruntimmer i något förord.

    SvaraRadera
  2. Huh? Du blandar verkligen högt och lågt.

    SvaraRadera
  3. Men tänk om det är sant... :o

    /MyB

    SvaraRadera
  4. Det är en strålande idé. Jag tror att den även skulle fungera som TV-serie och då helst på någon av de mer saggiga kanalerna typ Fox. Tittarstormen är ju garanterad oavsett kvalitén på dramat.

    SvaraRadera
  5. JN: Han skulle vara perfekt. Han har språket, han har kunskapen... :)

    Elsa: För att jag har en idé till en bok? Skulle du kommit med samma kommentar om jag haft en idé om en konspiration som involverade tempelriddare, illuminati, frimurare, USAs regering, det militärindustriella komplexet eller några andra? Eller ryckte det bara i pk-tarmen?

    Anonym: Ja tänk om. I såna fall har de missat att ge mig min del av kakan.

    Dom kallar oss Måns: Hmmm... du tänker typ 25 fristående judiska konspirationer per säsong eller hur menar du?

    SvaraRadera
  6. Om jag inte vore så cynisk skulle jag kalla dig cynisk... :-)

    Cx

    SvaraRadera
  7. Nej, jag tänker en long storyline som sträcker sig över kanske 8 säsonger. Ett underliggande konspirationstema liknande Arkiv X blandat med avstickare för att hålla intresset uppe.

    SvaraRadera
  8. Jag har inte sett Arkiv X, men jag tror jag fattar. Betyder det att det finns en massa judiska konspirationsminibossar som har sina egna subplots?

    SvaraRadera
  9. Exakt så, och alla har samma agenda: världsdominans. Samtliga minibossar får direktiv från det svårdefinierade ZOG och hjälten kämpar i motvind säsong efter säsong och möts av misstro och betraktas som en galenpanna.

    SvaraRadera
  10. Hmmm... du kanske har nåt där... man kanske rentav kan låta det hela sväva lite... typ så tittaren inte vet vad som är sant eller inte...

    SvaraRadera
  11. Inanna och Dom kallar oss Måns. Sorry, ni är tvåa på bollen (eller kanske typ sjuhundrade). TV-serien finns redan i flera versionen i arabvärlden t ex Al-Shatat (Diasporan på arabiska). Serien innehåller avsnitt om hur ZOG ligger bakom revolutionen i Ryssland, Världskrigen (inklusive Förintelsen), bombningarna av Hiroshima och Nagasaki osv. Allt för att uppnå/behålla världsherravälde. Smakprov ur tv-serien finns på Palestinian Media Watch-hemsida.

    Vill ni göra nåt nytt så kanske ni ska göra en sån serie men sympatin ligger hod judarna. Lite Den vite mannens börda. Ja de dominerar oss men vi borde vara tacksamma för det är för vårt eget bästa. Då vrore det i alla fall en ny vinkling på ettt gammalt tema.

    Hälsningar
    NAS

    SvaraRadera
  12. NAS: Du menar att man skulle hylla ZOG istället? Intressant vinkling... värd att tänkas över... ska kolla efter tv-serien.. :)

    SvaraRadera
  13. Inanna: Förslag på pilot-avsnitt. 11 september-attacken förklaras. Bakgrunden är att Bush har tillträtt helt fokuserad på inrikespolitik. ZOG försöker övertyga honom om att han måste ta hotet från "den onda sida" (typ islamister/kommunister eller liknande) på allvar. Bush är naiv och säger att om USA bara håller sig inom sina egna gräsner så kommer inget hända dem. Den onda sidan planerar att kapa ett hundratal plan och spränga regeringsbyggnader och kärnkraftsverk över hela USA som ett första steg i att ta över världen från ZOG. ZOG lyckas förhindra de flesta kapningarna men ett plan är på väg mot Washington. ZOG-ageneter finns dock ombord och ett ingripande styrs från ZOG:s huvudkontor i WTC. Plötsligt visar det sig att ZOG har missat två plan och dessa flyger rakt in i WTC. Att ZOG har sitt kontor där förklarar varför tornen, som enligt konspirationsteoretikern inte skulle ha rasat faktiskt gör det (ZOG:s vapenlager sprängs) och Mossad-agenter som påstås funnits på platsen. Till slut lyckas ZOG-agenter ombord på planet ta över spakarna och störtar det omedelbart. En cover-up med en amerikansk hjälte sprids till pressen ("Lets roll"). ZOG förklarar för Bush vilka som ligger bakom men Bush lyssnar inte utan anfaller Irak. Kriget mellan de goda ZOG och den onda sidan fortsätter.

    Vad tror du?

    Hälsningar
    NAS

    SvaraRadera
  14. Det roliga med en sån serie vore ju att alla oavsett politisk hemvist skulle ju hata den eftersom ena sidan framställs som onda och den andra framställs som att de styr världen... Halvsvår att sälja in bara... :)

    SvaraRadera