torsdag 17 december 2009

Checklista

[ X ] Köpa gräddspray
[ X ] Göra iordning en termos med varm choklad
[ X ] Byta om till myskläder
[ X ] Lägga sig i soffan
[ X ] Svepa in sig i diverse täcken och kuddar
[ ] Stänga av datorn och spela Zelda

9 kommentarer:

  1. Klagomål:

    Du skriver alltför sällan. Jag förväntar mig att du arbetar på en bok alternativt att du har minst 20 opublicerade texter som du kommer pressa fram här inom 24tim. Just sayin'. Vafan. Jag har själv Zelda-obesessiva perioder, but this is just not fair. Ta tio minuters paus. Vila epilepsivarnande hjärnan från tv-spelet, skriv nåt jävla skit man kan flina åt. Okej? Okej. Fan vad glad jag är att du lyder.

    SvaraRadera
  2. Jag veeeet. Jag har iofs några opublicerade texter som är på gång, men de kommer i bästa fall imorgon och mer sannolikt efter nyår. Men ok... jag ska VERKLIGEN försöka få iväg åtminstone en vettig grej innan jag åker imorgon.

    SvaraRadera
  3. Jag är kär i dig. Har svårt att bestämma mig om jag vill se ett foto på dig eller inte, utan är du en fantasi. Och den vill jag ha kvar.

    SvaraRadera
  4. Anonym: Vad kul. Själv är jag nyfiken på vem du är.

    SvaraRadera
  5. Det är spännande att inte veta. Nu ska jag läsa mer av det du skrivit.

    SvaraRadera
  6. Gör så. Om du ska fortsätta kommentera så föreslår jag dock att du hittar på något alias så jag inte tror att du är en ny person varje gång. För då är det inte så spännande.

    SvaraRadera
  7. Men några gånger kommer du tro att du har fler beundrare, vilken jävla egoboost. Får väl hitta på ett riktigt häftigt alias, dunderklumpen16 eller nåt.

    SvaraRadera
  8. Nu tycker jag att du får skriva lite. Är helt säker på att de har internet i NY. Det hade de när jag var där i alla fall. Fast man vet aldrig, kanske har de i ett steg att bekämpa terrorism stängt av det.

    SvaraRadera
  9. anonym: Ja, wow... enorm kick... not...

    Efemär: Nja, mer bara att jag inte orkat bry mig om att blogga när jag varit där. Fanns intressantare saker att göra om jag säger så.

    SvaraRadera