måndag 14 december 2009

Om jag vore fet...

... och vågade visa mitt ansikte i den här bloggen skulle jag spela in ett klipp där jag frossar i mig en chokladkalender och ger sken av att jag tror mig göra värsta spoilern och avslöja alla framtida luckor, medan alla som ser klippet bara skulle tänka "fan vad äcklig du är".

12 kommentarer:

  1. Hehe...Hur kommer det sig att du inte vågar visa ditt ansikte på bloggen...Är det inte typ halva ditt ansikte i högra hörnet? Om ngn känner dig och läser bloggen lär de ju ändå kunna lista ut att du är du s.a.s. Iofs kanske stort steg från det till att randomfolk på stan känner igen dig.Hur som...

    Gillar hur du skriver!!

    SvaraRadera
  2. KE: Det är en bild som är 3-4 år gammal och jag känner knappt igen mig själv på den bilden längre så den är rätt säker... Om folk vet att det är jag som skriver den här bloggen kommer jag ju bara censurera mig själv och då blir det poänglöst.

    Tack för beröm...

    SvaraRadera
  3. Jättekul när du gör narr av tjocka människor. Fan vad äcklig du är.

    SvaraRadera
  4. Människor är skit, klart de skulle tänka "Fan vad äcklig du är" - det är väl inte att göra narr av tjocka människor, det är att möta verkligheten. Herregud. Who gives a bad fuck.

    SvaraRadera
  5. Angela:

    Det blev verklighet först när orden skrevs. Alla tycker inte att tjocka människor som äter choklad är äckliga. Bara de hånfulla. De som yttrar orden.

    SvaraRadera
  6. amarante: Är du fet och kränkt eller är du icke-fet och bara äckligt politiskt korrekt och kränkt å andras vägnar?

    SvaraRadera
  7. Jag är bara äcklad av dina ord.

    SvaraRadera
  8. amarante: Då måste jag fråga dig - är det så att det bara är feta man inte får "göra narr av" eller gäller det alla människor?

    Btw... fullständigt off topic. Bilderna du ritar till din blogg är fruktansvärt vackra.

    SvaraRadera
  9. Det är väl rätt så trevligt om man försöker behandla människor med respekt? Det som någon tycker är äckligt tycker en annan är vackert. Det är en fin tanke.

    Kul att du gillar mina bilder! Jag kommer av mig när du ger mig beröm. ;)

    SvaraRadera
  10. Visst är det en fin tanke. Frågan är dock - gör jag narr av feta eller lyfter jag i själva verket bara upp en sjuk syn på feta som faktiskt existerar i samhället? Tänk dig en smal person och en fet person som båda spelar in ovanstående klipp... nog skulle väldigt många uppfatta dem på olika sätt?

    Nu kan jag i ärlighetens namn säga att jag tycker lyteskomik är roligt, jag tycker man kan skratta åt allting även om inte alla tycker att allting är roligt.

    Visst är det en bra teknik att ge någon beröm sådär? :) Det blir svårare att kritisera en person när den inte framstår som lika endimensionell. Nu var det inte bara det som var avsikten, jag tycker verkligen om dina bilder. Jag gick in på din blogg med förväntningen att det skulle vara en ren skitblogg, men du skriver rätt intressant och framför allt gillar jag dina bilder. Varför har du slutat blogga?

    SvaraRadera
  11. Fan vad PK alla ska vara när det gäller kroppsfett. Skrev nåt om att jag hatar att jag gått upp så mycket i vikt och att inte ens storlek 40 passar mig längre, och att jag då kan tänka mig hur jobbigt det måste vara för vissa av de smällfeta som måste handla i specialbutiker... då kränkte jag tydligen tjocka. ÖH?!

    Precis som du skriver här tycker jag att du visar förståelse för/uppmärksammar en vanlig syn på tjocka, och det som jag skrev i mitt inlägg handlade ju om att visa förståelse för att alla människor inte är nöjda med sina kroppar. Hade jag skrivit att fan vad jobbigt att vara mager som en skrika och handla på barnavdelningen hade folk varit mer av: "YOU GO GIRL!" För smalhet får man kritisera eller prata om på ett helt annat sätt. Suck...

    SvaraRadera
  12. candy: Ja precis... att kalla någon anorektiker är helt legitimt. Idioter...

    SvaraRadera